Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
BMW 530Ár: 1.590.000 Ft -
SUZUKI GRAND VITARAÁr: 2.000.000 Ft -
AUDI A4Ár: 1.250.000 Ft -
CITROEN GRAND C4 PICASSOÁr: 2.595.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.699.000 Ft -
SKODA 105Ár: 130.000 Ft -
SUZUKI WAGON R+Ár: 420.000 Ft -
SAAB 9-3Ár: 1.900.000 Ft -
OPEL ZAFIRAÁr: 789.000 Ft -
MERCEDES-BENZ A 140Ár: 599.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.599.999 Ft -
AUDI A4Ár: 1.350.000 Ft